2012. március 1., csütörtök

LOUIS VUITTON napszemüveg - Jelenlegi ára: 13 990 Ft

A szállítási idő változó, átlagosan 15 munkanappal kell számolni. Ez függ a megrendelt terméktől, a beszerzés helyétől a szállítás módjától és hogy van-e raktáron a külföldi partnernél a megrendelt termék.
A vásárláskor előleget kell fizetni (tehát nem kell előre utalni a teljes vételárat). Az előleg a rendelési érték 50%-a plusz a postaköltség. Erre mindenképp szükség van, hogy biztosíts engem a rendelésed komolyságáról. Kérlek, hogy a fizetést a vásárlástól számított 7 naptári napon belül teljesítsd.
A fennmaradó 50% megfizetése csak akkor esedékes, ha már megérkezett hozzám az általad rendelt termék. Erről e-mailben értesítőt küldök. Amennyiben időközben meggondolod magad, szeretnél elállni a vásárlástól és a termék már rendelés alatt áll, akkor az előleg visszafizetésére nincs mód.
A készletváltozás jogát fenntartom, tehát előfordulhat, hogy a megrendelt termék nem beszerezhető vagy sok időbe telne a beszerzése. Ez esetben tájékoztatlak és eldöntheted, hogy megvárod, módosítod-e a rendelésedet egy másik termékre vagy elállsz a vásárlástól (ebben az esetben természetesen haladéktalanul visszautalom az utalt összeget).
Méretprobléma esetén (ruházati termékeknél) cserére van lehetőség, de kérlek vedd figyelembe, hogy a termék külföldről érkezik, nem tudom azonnal küldeni a cserét.
Kérlek, rendelést csak akkor adj le, ha türelmesen ki tudod várni míg megérkezik a termék.
Köszönöm figyelmed, s további kellemes Vaterázást kívánok!


Jelenlegi ára: 13 990 Ft

Az aukció vége: 2012-03-09 00:39
. LOUIS VUITTON napszemüveg - Jelenlegi ára: 13 990 Ft