2012. január 19., csütörtök

Tágas,állatbarát kisállat ketrec akvárium aljjal - Jelenlegi ára: 12 500 Ft

A zárt aukció oka: A terméket már kétszer "megvették" és hitegettek az átvétellel 1 hónapig, ebből okulva kérem, hogy csak komoly érdeklődő jelentkezzen a termékért!  Ha tényleg komolyan érdekli a ketrec, és 1 héten belül át is veszi, akkor üzenjen nekem és engedélyezem a leütést!
Személyes átvétel Budapesten!!
Eladó a képen látható szuper, masszív kisállat ketrec elérhető áron! Kiválóan alkalmas degu, csincsilla, mókus ill. egyéb kisállat tartására is.
Tágas, állatbarát ketrecről van szó, ahol kedvencünk 3 szinten örömmel szaladgálhat és kevésbé érezheti börtönnek az életét. : )
A ketrec könnyen leemelhető az akváriumról, két ajtaja van, ezért könnyű tisztítani is.
A ketrec méretei akváriummal együtt: Magasság: 85, 5 cm. Hosszúság: 60, 5 cm, Szélesség: 36, 5 cm.
Az akvárium méretei: 31 cm x 63, 5 cm x 38, 5 cm.
Figyelem! Sajnos a pincében való tartás következtében a ketrec néhol oxidálódott, ez a fényképeken látható is. így a ketrec állapota kb. 85-90%-osan jó az oxidálást illetően, de egy festéssel meg lehetne oldani a dolgot. : ) Egyébként ez semmiben sem akadályozza az azonnali használatbavételt, ez inkább egy kis esztétikai hiba.
Az akvárium vastagfalú, komoly darab és kiváló állapotban van!!!
A ketrechez tartozik egy fém mókuskerék, valamint egy itató is. A fa lapot csak illusztrációnak raktam be (mert szétrágták a kisállatok), hogy akár 4 szintessé is lehet varázsolni a ketrecet.
Csak az akvárium ér annyit, mint a fix ár, de helyhiány miatt, hamar el szeretném adni!



Jelenlegi ára: 12 500 Ft

Az aukció vége: 2012-01-23 17:00
. Tágas,állatbarát kisállat ketrec akvárium aljjal - Jelenlegi ára: 12 500 Ft