2011. december 28., szerda

Jeney András: Onkofarmakológia - Jelenlegi ára: 9 215 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! OnkofarmakológiaA könyv listaára: 9700 Ft. Leírás:
Több mint három tucat kiváló orvos és kutató munkájának gyümölcsét tarthatja kezében az olvasó, melyben a rák gyógyszeres kezelésének múltja, jelene és lehetséges jövője, a farmakológia és az onkológia irányelveinek és módszereinek ötvözése kerül kifejtésre. A 42 fejezetből álló nagyszabású vállalkozás gerincét az elméleti alapok tárgyalása teszi ki. Olvashatunk a daganatellenes gyógyszerek kifejlesztésének buktatóiról és sikereiről, annak magyar vonatkozásairól, az ún. bizonyítékokon alapuló orvoslásról, egyes gyógyszerek hatástani tulajdonságairól, és ezen belül az egyes molekulák hatásmechanizmusáról is. Megismerhetjük a daganatellenes gyógyszerek klinikai alkalmazásának szempontjait, a kezeléskor szükséges orvosi tennivalókat, s számos korszerű tudnivalót a citotoxikumoktól a tüneti terápiákon és a patomorfológián át a prediktív markerek témájáig. A klinikai fejezet nem tartalmazza valamennyi daganat korszerű kezelésének ismertetését, inkább egy kemoszenzitív daganatokra vonatkozó útmutatónak tekinthető. Az értékes összefoglalókat rendkívül hasznos táblázat követi, melyben a jelenleg forgalomban lévő daganatellenes gyógyszerkészítmények valamennyi fontosabb jellemzője megtalálható. Az újonnan elterjedt szakmai fogalmak megértését a fejezetek előtti rövidítések jegyzéke, a glosszárium, valamint a jelentősebb témakörök több oldalról történő bemutatása segíti elő. A bibliográfiákkal és tárgymutatóval is ellátott kiadvány minőségének garanciája a szerkesztők személye: Jeney András orvos, az MTA doktora, több mint öt évtizede a kísérleti onkológia kutatója, Kralovánszky Judit biokémikus és onkofarmakológus, az Országos Onkológiai Intézet tudományos osztályvezetője. ISBN: 963-242-976-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 9 215 Ft

Az aukció vége: 2011-12-13 07:14
. Jeney András: Onkofarmakológia - Jelenlegi ára: 9 215 Ft