2011. május 26., csütörtök

Leányfalusi Károly: A magyar bélyeggyűjtők é - Jelenlegi ára: 1 365 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A magyar bélyeggyűjtők érmei, plakettjei és jelvényeiA könyv listaára: 1667 Ft. Leírás:
A szerzőknek A filatélia és a numizmatika kapcsolatairól írott előszavából kiderül, hogy a legelső postabélyeget 1840-ben Angliában bocsátották ki. A magyar bélyeggyűjtő mozgalom 1860 körül született meg, s 1884-ben alakult meg első szervezetük, a Levélbélyeggyűjtők Hazai Egyesülete. A bélyeggyűjtők kiállításokon mérték össze gyűjteményeik értékét, s a Leányfalusi-Soós szerzőpáros az ilyen alkalmakkor kapott díjakat, érmeket, plaketteket gyűjtötte össze és rendszerezte a numizmatika szabályai szerint. A fekete-fehér fotókkal illusztrált katalógus három fejezetén belül az első a magyarországi érmeket és plaketteket ismerteti, a második jelvényeket, a harmadik rész pedig külföldi, de magyar vonatkozású érmeket és plaketteket mutat be. A katalógust a rövidítések jegyzéke vezeti be, végén pedig irodalomjegyzék segíti a szakterületen való alaposabb tájékozódást. A kiadványhoz a Magyar Numizmatikai Társulat vezetőségi tagja és a Magyar Bélyeggyűjtők Országos Szövetségének elnöke írt bevezetőt. ISBN: 963-86998-4-1 -978-963-86998-4-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 365 Ft

Az aukció vége: 2011-05-28 23:36
. Leányfalusi Károly: A magyar bélyeggyűjtők é - Jelenlegi ára: 1 365 Ft